Blogger için çok çeşitli eklentiler


      Blogger'da Yerleşim kısmını açıp da eklenti eklemeye kalktığınızda, karşınıza hep aynı eklentiler çıkar. 

Sitenizde çok daha farklı ve işe yarayan eklentiler kullanmanız için size Google'ın bir hizmeti olan Web Sayfanız İçin Google Gereçleri sitesini tanıtmak istiyorum. 

Bu sitede bazıları İngilizce bazıları Türkçe olmak üzere an itibariyle toplamda 357792 tane blogunuz için eklenti bulunmaktadır. Her biri için özel ayar yapabilirsiniz. 

Eklenti sıkıntısı çekenler için faydalı olacağını düşünüyorum. Hoşuma giden 5 eklentiyi ise aşağıda listeledim, üzerlerine tıklayarak ilgili eklentiye ulaşabilirsiniz. 

1) Gazetelerden haberler eklentisi : Takipçileriniz blogunuzda gezerken sağ tarafta haberler görmek hoşlarına gidebilir. Ama bir haberin ilgilerini çekmesi ve sitenizden çıkmaları pek iyi olmayabilir :) Gene de yararlı bir eklenti olduğunu düşünüyorum.

2) Müzik çalar eklentisi : Sitenizdeki yazılar okunurken arka planda hoş bir müziğe ne dersiniz? Ancak sözlü müzik olması rahatsız edebilir, bizden söylemesi...

3) Günlük falınız eklentisi : Ziyaretçileriniz sitenize uğradıkları her gün günlük burç yorumlarını okuyarak sitenize bağımlı hale gelebilirler. Blogunuz bu sayede akılda kalıcı olabilir.

4) Atatürk'ten sözler eklentisi : Ata'mızın o kıymetli cümlelerinden her gün bir tanesini okumak çok yararlı ve mutluluk verici olabilir.

5) Günün sözü eklentisi : Bu da siteniz için akılda kalıcı sağlayabilecek bir eklentidir.