YouTube'un en zenginleri açıklandı!

YouTube'un En Zenginleri Açıklandı! 
                         İçerik üreticilerine reklamlar ile para kazanma şansı sunan Youtube'da geçtiğimiz yılın en çok kazananları ortaya çıktı. İşte en zengin YouTuber listesi. 

Youtube, esnek yapısı ve içerik üreticilere sağladığı reklam seçenekleri ile artık olmazsa olmazlar haline geldi. Forbes, geçtiğimiz yıl Youtube üzerinden en çok para kazananları açıkladı.

En çok kazananların ilk sırasında her zaman olduğu gibi PewDiePie yer alıyor. 40 milyona yakın  takipçisi ile birlikte Youtube’da artık bir fenomen haline gelmiş İsveç asıllı Youtuber geçtiğimiz yıl toplamda 12 milyon dolar kazanç elde etmiş.15-10/15/pwerdie.jpg
                               Listenin ikinci sırasında Smosh adlı kanalları ile Anthony Padilla ve Ian Hecox ikilisi yer alıyor. 22 milyona yakın takipçisi bulan ikili toplamda 8.5 milyon dolar kazanç sağlamışlar. Smosh'un ardından yine bir ikili geliyor. Fine Brothers kanalına sahip Benny Fine ve Rafi Fine'da 8.5 milyon dolar kazanç elde ettiler.

Listenin devamında ise 6 milyon dolar ile Lindsey Stirling, 4.5 milyon dolar ile Rhett & Link, 4.5 milyon dolar ile KSI, 3 milyon dolar ile Michaelle Phan yer alıyor.

Bu kazançlarda vergiler ve diğer masraflar yer almıyor ancak bunlar düşülse dahi çok yüksek kazançlar ortaya çıkıyor. Youtube yıldızlarının kazançları hakkında ne düşünüyorsunuz?

Haber Kaynağım :
http://shiftdelete.net/