Twitter'da DM sistemi değişti!

 

             Bugüne kadar sadece birbirini takip edenlerin karşılıklı direkt mesaj gönderebildiği Twitter'da, artık takip etmediğiniz kullanıcılardan da direkt mesaj alabileceksiniz.

  Twitter'da DM Sistemi Değişti!
En büyük sosyal ağlardan Twitter, son dönemde yaptığı yenilikler ile en sık haberlerini yaptığımız sosyal ağlardan biri oldu. Son olarak yasaklanması ile konuştuğumuz sosyal ağ, bugün tartışılacak bir yeniliğe daha imza attı.

Bugüne kadar birbirini takip eden kullanıcıların karşılıklı direkt mesaj gönderebildiği Twitter ile, artık birbirini takip etmeyen kullanıcılar da birbirine direkt mesaj gönderiminde bulunabilecek.

Twitter'ın resmi blogu üzerinden yaptığı açıklamaya göre, bundan sonra isteyen kullanıcılar, kendilerini takip etmeyen diğer kullanıcılar ile mesajlaşabilecek. 

Twitter ana sayfası yenilendi 

İstismarı önleme amacı ile otomatik olarak kapalı olacak bu özellik, isteyen kullanıcılar tarafından gizlilik ayarlarında açılabilecek.

Sizleri takip etmeyenler ile mesajlaşabilmek için ilk olarak Twitter ayarlar sayfasını açın. Daha sonra güvenlik ve gizlilik bölümüne gelerek, sayfanın en altındaki direkt mesaj bölümünü işaretleyin. Bu özelliği kapatmak için tam tersi şekilde, işareti kaldırabilirsiniz.
15-04/20/01-twitter-direkt-mesaj-dm.png

Yazan: Caner Sönmez
SDN - ShiftDelete.Net