Sosyal medyadan ilginç bir istatistik karşımıza çıkıyor

 
                    İspanya’da toplumsal medya ile alakalı entresan bir istatistik belirtildi. Toplumsal medyadan mesajlaşırken yaşanmış olan ölüm vakaları insanları korkutmayı başardı. Yalnız trafikteyken toplumsal medyada mesajlaşıldığı için 34 bin trafik kazası olmuş.

Verilen istatistikler ürkütücü 85519 trafik ilçesinden 34000’i bir tek trafikteyken toplumsal medyadan mesajlaştığı için meydana geliyor.  Bu inanılmaz bir sayı. 34 bin kazadan 17 bini ölümle sonuçlanmaktadır. 

Yine hatırlatalım, ölümün nedeni toplumsal medyanın yarattığı ihmal. Bu yüzden dikkatli olan ve toplumsal medya kontrolünüzü yolda değil evde yahut trafikte değilken yapın.

Ek olarak verilen istatistikler kimin trafikte toplumsal medya hesaplarını denetim ettiğini de ortaya koyuyor. Bu tür kazalarda ölenlerin ise bir çoğu 34 yaşın altında. 
 Sosyal Medyadan ilginç bir istatistik karşımıza çıkıyor
                 Toplumsal medyanın burda size verdiği ihmal ölümle sonuçlanıyor. İspanya hükümeti herkesi toplumsal medyayla trafikte iken ilgilenmemeleri gerektiği hikayesinde uyarıyor.

İspanya'da direksiyon başlangıcında mesajlaşmaya tedbir aldim için alakalı bakanlık informasyon verici reklamlar hazırlarken ergenlerde toplumsal medyadan örgütlendi ve direksiyon başlangıcında mesajlaşmaya son verin çağrısı yapmış oldu. 

Ölüm oranların bakınca lüzumlu olduğu bir reel. Devletimizde de toplumsal medyanın önemi gün geçtikçe daha fazla artmaktadır ve insanoğlu birazcık daha kendini kaptırıyor. Lütfen Dikkatli olun.

Haber Kaynağım : 
https://www.webduzzi.com/