Facebook otomatik video oynatma nasıl kapatılır?

Facebook Otomatik Video Oynatma Nasıl Kapatılır? 
              Popüler sosyal ağ Facebook'un otomatik video oynatma özelliğini pek çok kullanıcı sevmiyor. Peki, Facebook otomatik video oynatmayı kapatma nasıl yapılır?

En popüler sosyal ağlardan biri olan Facebook, otomatik video oynatma özelliği ile pek çok kullanıcısının beğenisini kaybetti. Ancak Facebook'un otomatik video oynatma özelliği kapatılabilir. 

Facebook otomatik video oynatma nasıl kapatılır?         

                Otomatik video oynatma işlemini sadece masaüstünde değili mobil cihazlarda da yapabilrisiniz. Bu nedenle Facebook otomatik video oynatma kapatmayı masaüstü ve mobil cihazlar için ayrı ayrı açıklıyoruz. 15-09/28/2015-09-28-20_23_51-video-ayarlari.png
İnternet sitesinde otomatik video oynatma kapatma

            Eğer Facebook'a internet tarayıcınız ile bağlanıyorsanız, otomatik video oynatmayı kapatmak için ilk olarak aşağıdaki bağlantıya tıklayarak, Facebook video ayarlarını açın. 

Facebook video ayarları için tıklayın. 

Daha sonra açılan ayarlarda yapmanız gereken, videoları otomatik oynat seçeneğini kapalı olarak ayarlamak. Artık videolarınız otomatik oynatılmayacaktır. 15-09/28/facebook-autoplay.jpg
Android ve iOS uygulamalarında otomatik video oynatma kapatma 

                  Akıllı telefon ve tabletlerinizde kullandığınız Facebook uygulamalarında ise uygulama ayarlarını açıp, videoları otomatik oynat seçeneğini yine kapalı olarak ayarlamanız gerekiyor.

Bu işlemlerin sonucunda hem masaüstü hem de mobil cihazlarınızda otomatik video oynatma özelliğini kapatmış olacaksınız. Facebook otomatik video oynatma özelliğini kapatabildiniz mi?

Haber Kaynağım :
http://shiftdelete.net/