Dmail ile gönderilen maillerinizi iptal edebilirsiniz

                  Bildiğiniz gibi Google’ın e-posta servisi Gmail’de göndermiş olduğunuz e-postayı 30 saniye dolmadan göndermekten vazgeçme hakkınız bulunuyor. Eğer göndermiş olduğunuz mailinizi geri çekmek için 30 saniyeyi geçtiyseniz Dmail uygulaması sayesinde göndermiş olduğunuz mailinizi istediğiniz zaman geri çekme şansına sahipsiniz.

Günlük hayatta sizler de Gmail’i yoğun şekilde kullanıyorsanız Dmail uygulaması fazlasıyla işinize yarayacaktır. Google Chrome tarayıcınıza yükleme imkanına sahip olduğunuz bu küçük eklenti, yanlışlıkla göndermiş olduğunuz e-mailleri istediğiniz zaman geri almanıza olanak sağlıyor.
 
                    İş yoğunluğundan kaynaklı olarak bu süre mailinizi iptal etmek için çoğu zaman yeterli olmuyor. Tam da bu noktada kullanıcıların imdadına yetişen Dmail, Gmail aracılığıyla gönderilen maillerin penceresini kendisine yönlendiriyor. 

Konuyla ilgili örnek verecek olursak; mailinizi yolladınız fakat 1 dakika sonra yanlış yolladığınızı fark ettiniz. Bu durumda yapmanız gereken gönderilen e-mailler bölümüne girerek, yollamış olduğunuz maili bulup Revoke E-mail seçeneğine tıklıyorsunuz. Bu işlemin ardından maili gönderdiğiniz kişiye mailin belirlediğiniz süre zarfında geri çekileceğine dair not düşülmüş oluyor.

Haber Kaynağım :