Adsenseden en doğru para kazanma yöntemi ve yolları

                       Hepimizin bilmiş olduğu şeklinde uzun vakit ilkin Google Adsense yi devreye soktu ve webmasterlara gelir sağlamaya başladı. Website sahiplerinin programa başvurarak, kabul edildikten sonrasında kodlarını sitelerine koydular ve bu işten para kazanmaya başladılar. 

Atılanların yanında bugüne dek gelme becerisini taşıyan insanlarda oldu. Hile şekilleri denendi halada deneniyor başarıya ulaşmış olanlar var, optimizasyon backlink başlıkları açıldı ve daha bir sürü şey bu pazarın oluşmasını sağlamış oldu.

Peki kimler bu işten para kazanmıştır? Kimler iyi mi kazanıyor hep birlikte öğrenelim.
 Adsenseden En Doğru Para Kazanma Yöntemi ve Yolları
                    En başta belirtmek isterim kafi düzeyde İngilizceniz yok ise bu işten para kazanmak için 3 kat daha çok çaba sarf etmelisiniz. Sitenizin dili İngilizce olursa hitap etmiş olduğu kesim daha geniş olur ve gelen ziyaretçi sayısı ona bağlı olarak yükselir. 

Reklâm verenin çokluğu da gelirinizin artmasına destek olacaktır. Ya da hile yapmanın önüne geçmeli ve Türk reklâm veren sayısını artırmaya çalışmalısınız.

Para kazanmak için atacağımız ilk adım adsenseyi kafamızdan çıkarmaktır. Sitelerimizi adsense üstüne oluşturmak yapacağımız en büyük hatadır. İlk olarak sitemizi hangi mevzu üstüne kuracağımızı kafamızda düşünüp tasarlıyoruz. Şimdi kendimizi ayarlayalım.

                Site mevzusu seçimini yaparken bazı kriterleri göz önünde bulundurmamız lazım. Şimdi ise şu soruları kendimize soralım. 

Ben hangi mevzuda informasyon sahibiyim?
 
İnternet alemi haricinde günlük yaşamda neyi oldukca iyi bilirim?
 
Bildiğim şeyin hakkında kâğıda dökebilceğimiz bir yazı yazabilir miyim?
 
Yazı yazarken sıkılır mıyım?
 
Araştırmaya, bildiğim mevzuyu geliştirmeye dayanabilecek miyim?
 
Pes etmeden para kazanmadan 2–3 ay bekleyebilecek miyim?

Bu soruların çoğuna cevabınız pozitif ise bu işe devam etmenizde yarar var. Bundan dolayı oldukça yüklü miktarlar kazanabilirsiniz.

              Şimdi sıra üstüne site yapacağımız mevzuyu seçmekte. Ben rahat örnekle adım atmak isterim. Benim babam eskiden tatlıcı dükkânı işlettiği için tatlılar mevzusunda geniş bilgiye haiz. Ben kendime tatlılar hakkında bir site açmak isterim. Karar verdim ve 2. aşamaya geçiyorum. Tatlılar hakkında site açıcam fakat site düzeni iyi mi olacak? 

Tatlı tariflerinin bulunmuş olduğu kategorilere ayrılmış bir sitemi yoksa tatlılar hakkında kendi yorumlarımı da katabileceğim düz yazıların bulunmuş olduğu bir blog mu? 

Bu örnekler tasarım bilginize gore arttırılabilir. Ben 2. olan doğrusu tatlılar hakkında bi blog yapmak isterim. Şimdi sitemize isim seçelim.

Domainimizi seçerken akılda kalıcı ve sonunun .com ile bitmesine itina gösteriyoruz. Eğer mümkünse eski, banlanmamış bir domain almaya itina gösteriyoruz. https://archive.org/web/ dan domainin geçmişini öğrenebilirsiniz vede bundan yarar sağlayabilirsiniz.

Sitemizi blog tarzında yapacağımız için bazı hazır blog scriptlerinden faydalanmamız lazım. En oldukça kullanılan blog scripti WordPress tir. Bu sitede yani webduzzi.com’da kullandığım script budur. Gerek eklentileri gerekse Seo uyumu ile hakikaten oldukca kullanışlı. Detaylı bilgili buradan www.wordpress-tr.com/ daha rahat bir şekilde bulabilirsiniz.
 
                 Sıra geldi site içinde ne olduğu geliştirmeye. Sitenizin içeriğini boş ve gereksiz mevzularla doldurmak yerine, yalnız tatlıya hususi bilgilerin olduğu yeni hazırlanmış makalelerle süsleyelim fazlaca mu acayip firar etti. Günde yarım saatinizi ayırarak kendi makalelerinizi yazmaya başlayın. 

Size tüm samimiyetimle söylüyorum; kendi yazdığınız 5 satır çaldığınız 1 sayfa makaleden daha iyidir. Geri dönüşü devamlı olacaktır. Bir ihtimal birazcık vakit alacaktır fakat kendi yazılarımızın meyveleri daha tatlı gelecektir.

Daha ilk günden Adsense kodunu yerleştirmeyin derler fakat siz yazı yazmaya başladığınız ilk günden itibaren kodu sayfanızda barındırın. Indexleme açısından size faydası dokunacaktır.

Haber Kaynağım :
https://www.webduzzi.com/