Twitter takipçi arttırma yolları

Twitter Takipçi Arttırma Yolları 
                Popüler sosyal ağ Twitter'da herkes daha çok takipçiye sahip olmak istiyor. Peki, Twitter takipçi arttırma nasıl yapılır? İşte Twitter takipçi arttırma için öneriler.


Türkiye'de en popüler sosyal ağlardan biri olan Twitter'ı kullanan milyonlarca kullanıcı, daha fazla takipçiye sahip olmak istiyor. 

Kimi kullanıcılar takipçi hilesi gibi araçlarla zaman kaybederken, kimi kullanıcılar da bu ve benzeri içeriklerde gördükleri önerilere bakarak daha doğal takipçiler kazanmaya çalışıyor. 

Peki, kullanıcıyı bıkmadan sürekli takip edebilecek doğal takipçileri nereden bulabiliriz? İşte bu ve benzeri soruları yanıtlayan Twittter takipçi arttırma önerileri. 

Twitter takipçi arttırma
15-09/22/01-twitter-takipci-arttirma.jpg

Dikkat çeken profil tasarımı 

 

                 Twitter takipçi arttırma için öncelikle güzel bir profil sayfanız olmalı. Burada profil fotoğrafından kapak fotoğrafına kadar hemen her şeyin birbiri ile uyumlu olması gerekiyor. Örnek olarak ShiftDelete.Net Twitter hesabını aşağıdaki bağlantı ile ziyaret edebilirsiniz. 


Doğru zamanda yapılan alakalı paylaşımlar

                  Twitter takipçi arttırma için dikkat edilmesi gereken bir diğer önemli şey ise doğru zamanda gönderilen tweetler. Twitter'da takipçi kazanmak için, göndereceğiniz tweetler birbiri ile alakalı olmalı ve tweetlerinizi çok okunacağı zamanlarda göndermelisiniz.
15-09/22/02-twitter-analytics.png
                    Hangi zamanda gönderdiğiniz tweeetin daha çok görüntülendiğini görmek için, bir süre istediğiniz zamanlarda tweet göndermeli, sonra aşağıdaki bağlantıdan ulaşabileceğiniz Twitter Analytics sayfasında, hangi saatte gönderdiğiniz tweetin daha çok okunduğuna bakmalısınız. Analytics sonuçlarına göre tweetlerin en çok görüntülendiği saatlerde daha yoğun paylaşım yapabilirsiniz. 

Popüler hashtag içerikli paylaşımlar

              Twitter'da hashtagler takipçi kazanabileceğiniz şekilde trend topic listesinde sıralanır. Eğer en popüler hashtagler olan trend topic listesinde, paylaşabileceğiniz şekilde alakalı bir hashtag varsa, bu hashtagı değerlendirin ve o hashtagi kullanarak güzel bir tweet gönderin.
15-09/22/03-twitter-hashtag-counter.jpgHashtag kullanımı nasıl olmalı?

                Twitter'daki 140  karakter sınırı ile hashtag kullanımı büyük oranda sınırlanıyor. Biz de alakalı şekilde 2 ya da 3 hashtag kullanımını öneriyoruz. 

Takipçi kazanmak için aktif olun

                      İster inanın, ister inanmayın, siz aktif şekilde diğer kullanıcıları takip ediyor ya da takip etmeyi bırakıyorsanız, başkaları da aynı şekilde sizleri takip edebilir. Bu nedenle sürekli aynı kişileri takip etmeyin, yeni hesaplara bakarak seveceğiniz paylaşımlar yapan yeni hesapları da takip edin. 

Farkınızı ortaya koyun
15-09/22/twitter-kisayol.png 
          Eğer sizinle benzer paylaşımlar yapan başka hesaplar varsa, daha fazla dikkat çekecek şekilde farkınızı ortaya koyun. 

Örneğin paylaşımlar birebir aynı olsa bile paylaşımı önce yaparak ya da dikkat çekecek görseller kullanarak öne çıkabilirsiniz. 

Takipçilerinize değer verin

                  Son olarak önereceğimiz şey ise takipçilerinize değer vermeniz. Düşünsenize, bir tweete yorum yapıyorsunuz fakat beklediğiniz cevabı alamıyorsunuz. 

Bu durum hiçbir kullanıcının hoşuna gitmez ve pek çok kullanıcı bu nedenle hesapları takip etmeyi bırakabilir. Bu nedenle tweetlerinize gelen yorumları dikkate alın.

Sonuç olarak Twitter takipçi arttırma çok kolay bir şey değil ve uzun süreli çalışmalar gerektiriyor. Ancak belirttiğimiz konulara dikkat ederek hızla takipçi kazanmanız mümkün.

Twitter'da kaç takipçiniz var?

Haber Kaynağım : 
http://shiftdelete.net/