Adsense kazanç arttırma yolları


                  Google’ın tüm kullanıcılara sunduğu Google Adsense reklam firması birçok kişiye gelir kaynağı olmaya devam ediyor. 

Adsense gelirlerinizi arttırmanın birçok yolu bulunuyor bunlar kaliteli seo yani arama motoru optimizasyonu veya çeşitli reklam yerleşimleri ile alakalı durumda. 

TBM : TBM, reklamın tık başı verdiği ücret anlamına gelir. Örneğin bazı reklamlar 1 tıka 20 krş verirken bazı reklamlar 50 krş verebilir.

Bu tamamen reklam verenin Google’a verdiği teklif ile alakalı bir durumdur. Çeşitli reklamlardan duruma göre daha çok duruma göre daha az gelirler elde edebilirsiniz.

  

Kazanç arttırma yönlemleri

1) Sitenizin temasını responsive yapınız. Responsive temalar sayesinde kullanıcı kitleniz telefon, tablet ve diğer çeşitli aletlerden sıkıntısız bir şekilde sitenizi gezebilirler. 

2) Fazla reklam fazla para demek değildir. Daha fazla para kazanmak için sitenizi reklam doldurmak yerine doğru reklam yerleşimi yapmanız gerekmektedir. 

3) Adsense panel üzerinizde oluşturduğunuz reklamların performanslarını takip edin ve hangi reklam daha çok ilgi görüyor onun üzerine yoğunlaşın. Pasif kalan tıklanmayan reklam bölümlerini tekrardan dekore edin ve değiştirin. 

4) Ayrıca Google Adsense’nin reklam politikalarına uyarak daha stabil kazançlar elde edebilirsiniz. Bir sayfadaki reklam sayınızada önem veriniz. Bunula ilgili tüm detaylar Google Adsense politikalar sayfasında bulunuyor. 

5) Sosyal medya üzerinden sitenizin yararlı yazılarını paylaşım yaparak oradanda bir gelir sağlayabilirsiniz. 

Haber Kaynağım :
http://www.adsenseyardim.com/