Linkedin'in Türkiye'deki Durumu

        En büyük ve profesyonel sosyal ağlardan Linkedin'in Türkiye'deki kullanıcı kitlesine yönelik detaylı bir infografik yayınlandı. İşte Linkedin'in Türkiye'deki durumu.

  Linkedin'in Türkiye'deki Durumu
Profesyonel sosyal ağ Linkedin gelişimini sürdürüyor. Bir dönem olduğu kadar gündemde yer almamasına karşın yaptığı satın almalar ile gündeme gelen sosyal ağın Türkiye'ye yönelik detaylı bir infografiği yayınlandı.

Publik, detaylı bir infografik yayınladı

Linkedin exclusive Türkiye satış ve pazarlama temsilcisi Publik tarafından paylaşılan infografikte, Linkedin'in en hızlı geliştiği ülkenin Türkiye olduğu belirtiliyor.

Türkiye'de 4.3 milyon kullanıcı sayısına sahip olan sosyal ağ, Dünya genelinde ise 300 milyonun üzerinde üye ile en büyük sosyal ağlar arasındaki yerini koruyor. 

Ayrıca Facebook ve Twitter gibi olmaması nedeniyle, onların yasaklandığı ülkelerde de kullanılan Linkedin, profesyonel bir kullanıcı kitlesine sahip.

Türkiye'de yarım milyon profeyonel var!

İnfografikte Türkiye'deki 500 bin kullanıcısının karar verici profesyonellerden oluştuğu belirtilirken, üyelerin en çok satış, mühendislik, operasyon ve bilişim teknolojileri alanlarında çalıştıkları belirtilmiş.

Son olarak en çok Turkcell, Turkish Airlines, LC Waikiki, Avea ve Türk Telekom markalarının takip edildiğinin gösterildiği infografiğin tamamını, aşağıda görebilirsiniz.
15-04/15/01-linkedin-turkiye-infografik-publik-shiftdelete.jpg

Yazan: Caner Sönmez
SDN - ShiftDelete.Net